JOBBA HOS OSS

Är du vår nästa stjärna i gänget?


Restaurang/service

Här söker vi en person som är en social som brinner för service till ett jobb med stor möjlighet till fast anställning.

Vi har lunchservering, a la carte och många härliga event hos oss. Tiderna är varierande.

Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Du skall klara svenska i språket och engelska är inget problem då vi har många utländska gäster.

Du är över 20 år och det är ett plus att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet. Du är flexibel och har en positiv attityd även när det blir mycket att göra. Stor vikt lägger vi vid att du är lösningsorienterad och organiserad.

Lön efter kollektivavtal.

Skicka personligt brev samt CV till
annamalin@gottskarhotell.se

 

Arbetsledare/Hovmästare

Här söker vi dig som brinner för service och har förmågan att kunna arbetsleda restaurangdrift samt vara med i planeringsfasen.

Du är såklart punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, har ett personligt intresse i att utvecklas inom yrket tillsammans med dina kolleger. Du har en god effektiv kommunikationsförmåga och önskar att lyckas tillsammans med oss andra.

Din ledarstil är tydlig och ödmjuk inför gäster och kolleger. Tjänsten omfattar 100% och är en fast tillsvidare med provanställning. Vi önskar dig som har minst 2 års erfarenhet inom restaurang. Märk din ansökan med ”Arbetsledare”

Du behärskar det svenska språket alternativt är en hejare på engelska.
Lön efter kollektivavtal.

Skicka personligt brev samt CV till
annamalin@gottskarhotell.se

 

Kock

Du är en matkreatör som inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot ett gemensamt mål med nöjda återkommande gäster. Du håller hög standard för att leverera matupplevelser i utöver det vanliga. Du är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett fokus på högsta kvalitet. Du har en förmåga att kunna samarbeta samt kommunicera effektivt med övriga teammedlemmar.

Hos oss får du en varierad arbetsvardag med servering av lunch, a la carté, konferensbokningar samt den dagliga driften av ett storkök. Du är: noggrann, pålitlig och trivs i en snabbt föränderlig miljö där vårat mål är att möta gästens höga förväntan. Du har minst 1års erfarenhet av att jobba i storkök, relevant utbildning är meriterande.

Lön efter kollektivavtal
Märk din ansökan med ”Kock”

Skicka personligt brev samt CV till
annamalin@gottskarhotell.se

 

Housekeeping, Frukostvärd & Städ

Brinner du för att ge förstklassig service, få gäster att trivas och har ett öga för detaljer och kvalitet?! Då är det just dig vi söker.
 
Gottskär Hotell är ett bolag som växer och vi ser nu behovet att bli fler, för att fortsätta leverera toppkvalitet till våra kunder.
Just nu söker vi nya medarbetare till vår Housekeeping/hotellstäd-avdelning.
För att passa in i tjänsten ser vi att du är en driven och engagerad person som brinner för service och att få gästerna att vilja bo hos oss varje gång de besöker Halland.
 
Du är initiativtagande, prestigelös och har en positiv inställning. Vidare bör du trivas i en roll där du är ständigt i rörelse.
För att passa in i teamet är det viktigt att du som person drivs av att göra dina kunder nöjda, har skinn på näsan och tar eget ansvar.
 
Svenska och engelska är ett krav.
Körkort är ett krav då vi använder bil till våra olika lokaler.
Tidigare erfarenheter av serviceyrket och hotellstädning är meriterande.
Lön enligt kollektivavtal.
Heltid och deltidstjänster
 
Vi ser fram emot välkomna nya stjärnor i vårt team!

Skicka personligt brev samt CV till
annamalin@gottskarhotell.se

 

Extrapersonal

Vi söker extrapersonal till sommaren och även helger under event/ konferenser! En härlig vår och sommar ligger framför oss och vi behöver förstärkning till

Restaurang/ Service
Kök

Du är över 20 år och älskar att möta våra gäster.

Timanställning och lön efter kollektivavtal
Skicka personligt brev samt CV till
annamalin@gottskarhotell.se

 

Facebook Instagram