JOBBA HOS OSS

Är du vår nästa stjärna i gänget?

 

Hotellstäd – Heltid & Extra

Vi söker dig som är professionell, familjär och omtänksam. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en person med sprudlande energi och med ett öga för att se helheten.

Tror du att du snabbt kan lära dig våra rutiner, har du lätt för att samarbeta i grupp och är du en positiv, ordningsam glad person som förstår att gästen alltid kommer i första hand, ja då tror vi att du ska passa perfekt in hos oss!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är städning av hotellrum och hotellens lokala områden så att våra gäster känner sig riktigt välkomna. Vi söker nu en heltid samt en extra person. Vill du vara en del av vårt fantastiska team, ja skynda dig då och sök till oss! Vi tar emot ansökningar och intervjuer sker löpande.

Skicka din CV & personligt brev till ellie@gottskarhotell.se 

 

Servering 

Vi söker dig som är en riktig stjärna på service och vill vara med och skapa gästupplevelser där alla går härifrån med ett leende på läpparna.

Du är en social person som brinner för att överträffa våra gäster, gillar att sälja men speciellt för mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du är intresserad, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi ser gärna att du har erfarenhet & grundläggande kunskaper inom serviceyrket i kombination med en fantastisk personlighet. Arbetstiderna är varierande och innefattar dagtid, kvällstid samt helger. Tjänstens omfattning enligt överenskommelse

Skicka din CV & personligt brev till ellie@gottskarhotell.se 

 

Bartender 

Är du en driven, pigg och kreativ person som vill få möjligheten att arbeta med ett härligt team?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus med hög kreativitet. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och grundläggande kunskaper inom service samt bar och i kombination med en fantastisk personlighet. Arbetstiderna är varierande. Tjänstens omfattning enligt överenskommelse. Vi tar emot ansökningar och intervjuer sker löpande.

Skicka din CV & personligt brev till ellie@gottskarhotell.se

Facebook Instagram